2021-03-16 13:23:08• hírek • Bede Emőke

A nyílt utcán verte össze feleségét egy férfi a Beszterce-Naszód megyei Telcsen

Megdöbbentő jelenetek helyszíne volt hétfő délután a Beszterce-Naszód megyei Telcs: egy férfi a nyílt utcán verte össze a tőle válófélben levő feleségét, aki a támadás nyomán olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.

A Hotnews tudósítása szerint a nőt még hétfő reggel kérették be néhány hivatalos dokumentum aláírására a helyi rendőrkapitányságra, ahol az őt már több alkalommal is bántalmazó férfival is találkoznia kellett. Amint a válófélben levő házaspár elhagyta az épületet, a nő szeretett volna taxiba szállni, viszont férje nem engedte: elrángatta az autótól, majd ököllel ütlegelni kezdte, és többször is belerúgott a földre került asszonyba. A védtelen nőnek az volt a szerencséje, hogy a közelben tartózkodók nem maradtak közömbösek az eseményt látva, azonnal a segítségére siettek.


A térfigyelő kamerák által is rögzített bűncselekmény kapcsán a rendőrség közölte, hogy a 32 éves, bükkösi férfit 24 órára őrizetbe vették, és családon belüli erőszak miatt vizsgálatot indítottak ellene, ugyanakkor kezdeményezni fogják előzetes letartóztatását is. A 20 éves nőt sérülései miatt kórházba kellett szállítani, további védelme érdekében pedig ideiglenes távoltartási végzést állítottak ki a férj ellen.


A Bistriteanul úgy tudja, a nő három hete érkezett haza Németországból, ám már nem mert visszatérni a telcsi családi otthonba, ugyanis férje korábban több alkalommal bántalmazta, az elmúlt időszakban pedig telefonon fenyegette. Ennek okán a nő két kicsi gyerekével Naszódra költözött a keresztanyjához, az pedig, hogy az újabb bántalmazásnak a kicsik nem voltak szemtanúi, csak annak köszönhető, hogy a fiatal nő nem vitte magával őket a rendőrségre, hanem a keresztanyja gondjaira bízta őket.


A térfigyelő kamerák által rögzített képsorok megtekintését érzékenyebb olvasóinknak nem ajánljuk.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: